Verzenden en bezorgen

Na het plaatsen van de bestelling ontvang je automatisch een e-mail met daarin de orderbevestiging. Zodra jouw pakketje wordt gescand in het sorteercentrum van DHL, ontvang je een e-mail met hierin jouw Track & Trace-code.

De verzendkosten bedragen €5,95. Bestel je voor een bedrag boven de €75,-? Dan betalen wij de verzendkosten voor jou als je binnen Nederland besteld. België is gratis vanaf €100,-

Bestellingen op werkdagen voor 14:00 uur besteld, verzenden wij dezelfde dag. De Bestellingen worden dan de eerstvolgende werkdag bezorgd (met uitzondering van het weekend en Nationale feestdagen). Alle bestellingen worden verzonden via DHL.

 

Retouren

Jammer dat het item niet helemaal is wat je in gedachten had! Je kunt bij ons binnen 14 dagen na ontvangst jouw bestelling (gedeeltelijk) retour sturen. Retourneren is op eigen kosten!!

Zorg ervoor dat je een retourformulier aan jouw retourpakket toevoegt.
Het retourformulier vind je bij je bestelling. Heb je het retourformulier niet meer? Voeg dan aan jouw retourpakket een papier toe met daarop het ordernummer, jouw naam, de items die retour komen en of je de artikelen eventueel zou willen ruilen voor een andere maat.

Vraag bij het retourneren van jouw item(s) altijd om verzendbewijs met een Track & Trace-code en bewaar deze goed! Zonder deze code kunnen wij niks voor je doen, in geval van verlies door het verzendbedrijf.


 

De retourvoorwaarden

  • Item(s) dienen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd te worden
  • Het te retourneren item dient ongedragen te zijn
  • Het te retourneren item moet voorzien zijn van het aangehechte label en verpakt worden in de originele verpakking
  • Sale items verder afgeprijsd dan 30% mogen niet meer retour.

Wanneer een artikel niet voldoet aan onze retourvoorwaarden, kun je deze helaas niet retourneren. We kunnen het geretourneerde item niet verwerken en de terugbetaling zal niet in gang gezet worden. Als je het geretourneerde item weer terug wilt ontvangen, dien je dit aan te geven en ben je zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten.

 

Ruilen

Wil je jouw aankoop ruilen voor een andere maat of een ander artikel? Dat is geen probleem, mits wij het artikel op voorraad hebben natuurlijk! Meld je retour aan door een mail te sturen of een berichtje via social media en vermeld daarin je naam, je ordernummer en het product. Vermeld er tevens bij voor welke maat of voor welk ander product je het zou willen ruilen. Je krijgt een mail of een bericht van ons met de volgende stappen. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen en sturen wij na ontvangst het nieuwe product kosteloos op.

LET OP! Sale items en items besteld met een tegoedcode kunnen alleen geretourneerd worden voor een andere maat of een tegoedbon! Sale items verder afgeprijsd dan 50% mogen niet meer retour gestuurd worden!

In het geval van een tegoedbon krijg je van ons achteraf een kortingscode gemaild, ter waarde van het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel. De kortingscode is slechts 1 maal te gebruiken en 1 jaar houdbaar na datum van afgifte.

 

Terugbetaling

Via de Track & Track-code kun je volgen of jouw retourzending is aangekomen in ons magazijn. Na ontvangst van een retourzending wordt binnen 14 dagen jouw retourzending verwerkt en zal de terugbetaling in werking gezet worden. Hierover ontvang je automatisch een e-mail.